Eventfabrikken USF

United Sardine Factory er et industrihistorisk sted i Bergen sentrum, en fem-minutters spasertur fra Klostergarasjen. I dag er dette Bergens store jazz-, rock-, festival- og eventscene. Etter en investering på 105 millioner kroner i Røkeriet USF står huset klar til også å ta i mot events, banketter, mottagelser og konferanser. Noen hevder at salen er blitt Norges beste scene for forsterket musikk. Kom, hør og se og gjør deg opp en mening selv!

Stedet har en unik beliggenhet på den lune siden av Bergen havn, i sjøkanten, med dypvannskai og har byens største uteservering.

Kapasiteter: Fem ulike scener fullt utstyrte med lyd, lys og teknisk stab, seks barer, uteservering til 500, totalt plass til mer enn 2000 gjester ved helhusarrangementer. Skjenkebevilling til kl 0300.

USF KIPPERS BAR & KAFE er åpen hver dag for lunsj, middag og forfriskninger.

For bordbestilling: send e-post eller ring +47 55 30 40 80

For jazz- og rockekonserter, film i Cinemateket, danseforestillinger osv. sjekk www.usf.no

De Bergenske Servering har mer enn 20 års erfaring fra kvalitetsleveranser ved store og mindre store events. Vi tar oss av alt innen servering av mat og drikke. Kjøkkensjefen utarbeider gjerne en meny tilpasset ditt arrangement

Konferanser i sjøkanten

Røkeriet USF - 500 personer i kinooppsett
Inntil 500 i kino inkludert sitteplasser på galleriet, i nytt, lekkert lokale. Fast installasjon av lyd og lys i topp klasse med egen teknisk stab. Unik scene på ca. 120 kvadratmeter med muligheter for baklysprojeksjon på stort lerret. Pauseareal og kaffebarer finnes i lokalet.

Sardinen USF med Sjøsiden Bar & Lounge - 180 personer i kinooppsett med utgang til Sjøsiden bar og lounge samt Kaien uteservering.

AMFI USF - 100 personer i amfioppsett
Ved USF finnes et flott og røft AMFI-teater med uvanlig godt audiovisuelt anlegg. Projektoren er av beste HD kvalitet. Enkelte kvelder i uken vises det kinofilm i lokalet, da kjent som Cinemateket.

Galleriet Bar og Lounge - 55 personer i kinoppssett
I den lekre VIP sonen kan man rigge til 55 stoler i kinooppsett. Dette ligger vegg i vegg med Dørken og disse to kan benyttes til parallellsesjoner uavhengig hverandre. Samlet kan man ha stående mottagelser med buffet for 150 personer i Galleriet Bar + Dørken.

Dørken - 50 personer i kinooppsett
Lokalet "Dørken" ligger vegg i vegg med Galleriet Bar og Lounge som har adgang til den nye scenen Røkeriet USF.

Vi tar forbehold om maksimum antall personer - da dette vil variere noe med ønsket stol/bordoppsett, samt arrangementspesifikke behov for ekstra scenetekniske installasjoner.

Kontakt Kathleen Geitanger for nærmere opplysninger og visning av lokaler.